Wie is Van Zetten Grond, Straat & Tuinwerk?

Wij zijn een jong en energiek bedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg, bestrating en grondwerk en staan altijd open voor nieuwe "tuin" uitdagingen. Door onze liefde en passie voor het werk zijn we steeds meer gaan investeren in ons bedrijf en hiermee minder afhankelijk geworden van externe partijen. Ons machinepark en materialenpark is zo uitgebreid dat we bijna alles naar eigen hand kunnen zetten.

Wist u ook al dat u bij ons ook machines kunt huren voor onder andere grondwerkzaamheden? Kijk hiervoor eens op onze pagina verhuur voor een overzicht van de machines en prijzen.

Jeffry van Zetten (eigenaar)
"Rond 2010 ben ik begonnen in het hoveniersvak en het aanleggen van straatwerk. Met veel plezier ging ik altijd met andere hoveniersbedrijven en grondwerkbedrijven mee om te helpen en te leren. Dit heb ik een aantal jaren gedaan. In 2016, tijdens mijn studie als vestigingsmanager, kwam ik wel achter dat het werken buiten in de tuinen en bouwplaatsen mijn grootste passie is. Zo is Van Zetten Grond, Straat & Tuinwerk gestart. Van zelf mee op pad met andere hoveniersbedrijven, tot een erkend leerbedrijf met een vast team."


bestrating aanleggen epejpg  bestrating aanleggen heerde